torstai 8. marraskuuta 2012

8.11.2012 Päivänpostaus

Moikkelis, ihmiset! Päätettiin tehä tästä päivästä postaus, koska tänään tapahtu vähän sitä sun tätä, eikä ollu oikein parempaakaan tekemistä. Tästä se sitten alkaa!

Oltiin päivällä titenkin koulussa, ja sitten kun sieltä vihdoin pääsi pois, päätettiin jäädä syömään koululle välipalaa, siellä kun oli SUKLAAPUUROA!! Vihdoin oltiin syöty ittemme ähkyyn ja kello olis siis 14:50. Vihdoin päästiin bussiin ja matkustettiin sillä sitten herttoniemen rantaan, ja jäätiin pois SubWayn kohalla. Käveltiin Adalle, ja päätettiin ruveta leipomaan. (Siitä myöhemmin). Oltiin just lähössä kauppaan ostamaan Pätkiksiä, koska ne puuttuivat, mutta matkasta ei päästy ongelmitta. Oltiin just lähössä ovesta ulos, ku huomattiin että Adan avaimet ovat kadonneet. Etittiin niitä kakskyt minuuttia, ja tattadaa! Ne löytyivät Adan ratsastussaappaasta... xD Vihdoin päästiin lähtemään!
Vihdoin kaupassa! Ostettiin kaksi pussia Pätkiksiä, ja lähettiin. No okei, ostettiin myös pillimehut ;)


Oltiin kuljettu jo jonkin matkaa takaisin, kun huomattiin että mun (Nea) hanskat olivat jääneet kauppaan. Ada oli aika näreissään, mutta molempia silti vähän nauratti. Miks mikään ei nyt suju? Mentiin takaisin kaupalle, ja jouduttiin odottaa aika kauan ennen ku oli edes mahollisuutta kysyä. Myyjä oli aika äkäinen ja vastasi hyvin ärsyyntyneesti: Ei ole! Voi ei! Nyt äiti kyllä suuttuu! No joo, ei kerrota sille.

Kotona vihdoinkin! No just! Mun hanskat oli sitte siinä tuollilla täysin viattoman näkösinä!


Nyt aletaan leipomaan, ja siitä sitten kohta!







Kirjoittanut Nea

1 kommentti:

  1. Kiva, mut en välttämättä sanois että kaikii kiinnostaa teiän ihan perus-seikkailut. ☺
    HyväHyvä silti!

    VastaaPoista